Генералният мениджър на националния отбор по плуване Кристиян Минковски постави

...
Генералният мениджър на националния отбор по плуване Кристиян Минковски постави
Коментари Харесай

Плувците ни с висока оценка след световното в Мелбърн

Генералният управител на националния тим по плуване Кристиян Минковски сложи висока оценка за представянето на българските състезатели на Световното състезание по плуване на 25-метров басейн в Мелбърн (Австралия).

Плувците сложиха 10 национални върха и записаха историческо влизане във край в щафетата на 4 по 200 метра свободен жанр.

" Поставям висока оценка за всичките плувания, на които имахме присъединяване на международното състезание - и самостоятелно, и в щафетите. Не е единствено класирането за финала на щафетата на 4 по 200 свободен жанр, тъй като имаме и едно 9-о и едно 10-о място на щафети, 13, 14-о място, доста национални върхове. Това ме прави спокоен за идната година, когато ще се покриват олимпийски нормативи ", сподели Минковски при завръщането на българския състав на летище " София ". 

" Имаме доста мощен, различим тим. Получихме доста поздравления от сътрудници от всички краища на света, което ни дава самочувствие и ни кара да се усещаме горди от това, което свършихме. Виждам вероятност в тима. Мисля, че всеки един от състезателите има гений да осъществя два олимпийски цикъла ", сподели още Минковски.


















17:00 18/12






























--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР