Генералният директор на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов

...
Генералният директор на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов
Коментари Харесай

Съветник на Кремъл призна, че е шокиран от нападението срещу Украйна

Генералният шеф на Руския съвет по интернационалните въпроси Андрей Кортунов призна, че е шокиран от решението на президента Владимир Путин да нахлуе в Украйна, съобщава " Скай нюз ".

Той съобщи, че постоянно е мислил, че военна интервенция е неприемлива. По тази причина смята, че страната му би трябвало да предприеме стъпки за привършване на тази война допустимо най-скоро.

Кортунов акцентира, че главен приоритет би трябвало да бъде постигането на помирение.

Той уточни, че не схваща логиката в дейностите на Путин.

Трудно ми е да вникна в мислите му (на Путин - бел.ред.), какво в действителност е мислил, когато е взел това решение, означи Кортунов.

В момента руският президент е лимитирал групата от съветници единствено до така наречен " силовики ", или твърдолинейни генерали и разузнавачи, до момента в който хора като Кортунов, които проповядват по-голяма интеграция с останалия свят, са били изолирани.

Кортунов призна, че е подтиснат.

Мисля, че доста хора в Кремъл също са потиснати, тъй като цената е доста висока, защото умират хора и това е нещо, което в никакъв случай няма да забравим, акцентира той.

" Скай нюз " напомня, че в предишното Андрей Кортунов нееднократно е защитавал дейностите на Кремъл до нахлуването в Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР