Генералният директор на китайската компания Xiaomi Лей Джун заяви в

...
Генералният директор на китайската компания Xiaomi Лей Джун заяви в
Коментари Харесай

Ръководителят на Xiaomi лично застава на конвейера за сглобяване на Mi 9

Генералният шеф на китайската компания Xiaomi Лей Джун съобщи в своя Weibo акаунт, че в случай че през първия месец от началото на продажбите на флагманския смарт телефона Mi 9 те не доближат плануваните 1 милион екземпляра, то той персонално ще отде в завода и ще се заеме със сглобяването на смарт телефоните. Шефът на Xiaomi очевидно желае допустимо най-бързо да изпълни складовете и магазините, както и да не допусне недостиг.

Феновете на компанията счетоха това изказване на топ мениджъра за смешка, единствено че Лей Джун е изцяло сериозен. Екипът от разработчици на Xiaomi съобщи в мненията по-долу, че техният началник постоянно съблюдава дадената дума . И даже разгласиха фотография, на която се вижда по какъв начин Лей Джун независимо сглобява едно от мобилните устройства на Xiaomi.



Да си напомним, че телефонът е оборудван с 6,39-инчов AMOLED екран с Full HD+ резолюция и дребен капкообразен разрез в горната част. Използва се флагманския чип Snapdragon 855 с тактова периодичност 2,84 GHz. Налични са 6 или 8 GB оперативна памет и UFS 2.1 вградена памет с потенциал 128 GB. В тестванията на AnTuTu смарт телефонът сподели рекордните 387 000 точки.

В Европа, цената на Xiaomi Mi 9 с 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск е 449 евро . Модификацията с 6 и 12 GB памети е с цена 499 евро . Смартфонът се продава в Испания, Франция и Италия от 28-ми февруари. След няколко дни би трябвало да започват формалните продажби и в другите европейски страни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР