Генерал Топалов извървя достойно своя житейски и професионален път, посветен

...
Генерал Топалов извървя достойно своя житейски и професионален път, посветен
Коментари Харесай

Президентът изразява съболезнования на семейството и близките на генерал Стоян Топалов

Генерал Топалов извървя почтено своя житейски и професионален път, отдаден в работа на българската войска и страна.

Това декларира президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в съболезнователен адрес до фамилията и околните на генерал-лейтенант (о. з.) Стоян Топалов, оповестиха от прессекретариата на Президентството.

Президентът акцентира, че заемайки редица високоотговорни постове, през годините той се утвърждава като квалифициран боен и приет държавник. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на акцентира, че отдадената му работа за запазване на доблестта и достойнството на българските военни като ръководител на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса и Междусъюзническата конфедерация на офицерите от запаса, са почтени за почитание.

„ До последните си мигове той отстояваше твърдо и уверено правилата и идеите си, воден от изконните български воински добродетели и полезности “, отбелязва президентът в писмото си до опечалените.



Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на показва убеденост, че личността на Стоян Топалов ще остави ярка диря в спомените на всички, работили с него, а името му ще бъде записано с респект в страниците на българската военна история.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР