Генерал Мутафчийски отговори изключително емоционално на въпрос на репортер от

...
Генерал Мутафчийски отговори изключително емоционално на въпрос на репортер от
Коментари Харесай

Генералът емоционално за думите на Мангъров, че няма нито един починал от коронавирус: Гавра с паметта на хората!

 Генерал Мутафчийски отговори извънредно прочувствено на въпрос на кореспондент от малкия екран на Слави Трифонов, който бе по отношение на изявлението на доцент Мангъров, че в действителност няма нито един умрял непосредствено от ковид . Ето какво сподели шефът на Националния действен щаб преди минути:

" Изказвам откровените си съболезнования към околните на всички умряли от ковид. Болшинството от тях в действителност имат съпътстващи болести. У нас хората с такива болести са 800 000. Никой не знае ориста си. Може и при излизане да ми се случи нещо и без ковид.

Медицината оказва помощ на хората. Коронавирусната зараза индуцира гибелта на хората, която можеше да не настъпи в близките 10 години. Тези заболели можеха да останат живи с години. Те боледуват тежко. Който не има вяра, да заповяда като доброволец във ВМА три дни - единствено да следи, без да прави никаква работа.

Болните боледуват дълготрайно и тежко и със своите хронични болести не могат да преодолеят всичко, което им се струпва поради ковид. Няма да разясня думите на доцент Мангъров - това е подигравка с паметта на всички умряли хора ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР