General Motors нае бивш изпълнителен директор на Tesla, Кърт Келти,

...
General Motors нае бивш изпълнителен директор на Tesla, Кърт Келти,
Коментари Харесай

Бившият изпълнителен директор на Tesla Келти се присъединява към General Motors в новосъздадената роля на вицепрезидент на батериите

General Motors нае някогашен изпълнителен шеф на Tesla, Кърт Келти, с цел да извършва новосъздадената роля на вицепрезидент на батериите, до момента в който автомобилният производител продължава да работи върху своята тактика за електрически транспортни средства.

GM към момента вижда мощно търсене на EV продуктите, които има в продажба в този момент. Компанията чака загубите на EV да намалеят през тази година и да доближат едноцифрени маржове на облага от ниски до междинни числа през 2025 година, защото прибавя още EV към гамата си.

Kelty ще бъде претрупан със тактиката на GM за батерийни кафези и нова метод от край до край. Това ще включва потреблението на първични материали, проучвания, създаване и вложение в нови технологии, комерсиализация на кафези и опаковки и благоприятни условия за завършек на живота.

„ Повече от 30 години бях фокусиран върху подпомагането на създаването и комерсиализирането на технологии за акумулатори, които ще подкрепят прехода към електрически превоз. Присъединяването към G...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР