Генадий Головкин оцени шансовете си срещу Саул Алварес - Канело

...
Генадий Головкин оцени шансовете си срещу Саул Алварес - Канело
Коментари Харесай

Головкин не се притеснява от заканите на Канело

Генадий Головкин оцени възможностите си против Саул Алварес - Канело преди мача посред им в Лас Вегас на следващия ден сутринта. Двубоят за международните трофеи в суперсредна категория ще затвори трилогията сред двамата боксьори. 

“Всичко е допустимо. Това е бокс. Аз и Канело сме на друго равнище по отношение на останалите в категорията. Понякога хората не го схващат и си задават въпроси от вида на “Защо не го прати в нокдаун? ” Момчета, това е най-високото равнище! И двамата се познаваме повече от добре и сме наясно какво ще прави другият. Затова е мъчно ”, разяснява Головкин. 

Тази нощ двамата минаха кантара преди борбата в “Т-Мобайл Арена ”. 32-годишният Алварес тежи 75,9 кг. Неговият противник Головкин се оказа малко по-тежък - 76,1 кг. 

Казахстанецът отхвърли да разяснява заканите на Алварес, че ще го нокаутира. 

“Той може да не е забелязал нищо в погледа ми, само че ще види какво ще се случи на следващия ден. Искам да печеля с нокаут. Знам, че няма да е елементарно, тъй като съперникът ми също е огромен боксьор. Но задачата ми е да сложа завършек на мача колкото се може по-рано ”, съобщи Алварес. 

В същото време ММА легендата Хабиб Нурмагомедов поддържа 40-годишния Головкин. 
 Точка на разногласието: трилогията сред Канело и Головкин Точка на разногласието: трилогията сред Канело и Головкин
“Успех, Гена. Направи го поради своите почитатели ”, написа Орела в обществените мрежи.

Канело има 61 професионални дуела, като е постигнал 57 победи (39 нокаута), позволил е 2 провали и има 2 равенства. Головкин е с 44 професионални борби, 42 от които извоювани (37 нокаута), а единствените му загуба и тъждество са в предходните конфликти с Канело.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР