ГДБОП е разбила група за наркоразпространение в София. При операцията,

...
ГДБОП е разбила група за наркоразпространение в София. При операцията,
Коментари Харесай

ГДБОП разби група за наркоразпространение в София

ГДБОП е разрушила група за наркоразпространение в София. При интервенцията, осъществена от чиновници на „ Борба с проведената престъпност “- София област дружно с сътрудниците им от столицата, са задържани осем души, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
ГДБОП арестува четирима души при спецакция против трафик на дами Групата е работила в София, Силистра, Ямбол и Бургас, а жертвите са изпращани в Германия
Полицейската акция е осъществена под управлението и надзора на Специализираната прокуратура. При ареста са открити и конфискувани готови за разпространяване в разнообразни разфасовки 10 грама кокаин и 10 грама канабис, везни, мобилни телефони, бележници със мемоари за осъществяваната незаконна активност и огромни парични суми в левове и евро.

На четирима от арестуваните са повдигнати обвинявания за осъществено закононарушение по член 321 от Наказателен кодекс за присъединяване в незаконна група и им е наложена 72-часова мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Действията по следствието не престават.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР