ГД Национална полиция“, Икономическа полиция, ИА Автомобилна администрация“ и Националната

...
ГД Национална полиция“, Икономическа полиция, ИА Автомобилна администрация“ и Националната
Коментари Харесай

Санкционираха двама нерегламентирани таксиджии при акция в София

Групово дело „ Национална полиция “, Икономическа полиция, ИА „ Автомобилна администрация “ и Националната организация по приходите организираха взаимна акция против нерегламентирания таксиметров транспорт в София.

Обект на интервенцията са противозаконни дейности през мобилно приложение, което работи главно в огромните градове на страната и предлага необятен набор от транспортни услуги, включително и таксиметров транспорт на пасажери.
 Дете пострада в софийско такси след спор на майката и водача Дете пострада в софийско такси след спор на майката и водача
Дете пострада в такси, откакто майка му потърсила сметка на водача поради продължен съгласно нея маршрут и поискала той да отбие. Разгн...

Проверките са били в региона на летище София и паркинг на огромна комерсиална верига, като е бил употребен „ скришен клиент “. В единия случай е открито, че лидерът работи с персоналния си автомобил, а във втория – със длъжностен, благосъстоятелност на частна компания. Двамата водачи не са издали платежни документи за предлаганата услуга и нямат лиценз за осъществяването на транспорт на пасажери против възнаграждение.

Водачите са глобени, а транспортните средства са спрени от придвижване, като са свалени номерата и са конфискувани документите на колите. По случаите са формирани преписки. Операциите по контрола ще продължат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР