ГД БОЕЦ съобщи във фейсбук, че премиерът Бойко Борисов е

...
ГД БОЕЦ съобщи във фейсбук, че премиерът Бойко Борисов е
Коментари Харесай

БОЕЦ: Борисов избяга с 200

ГД " БОЕЦ " заяви във фейсбук, че министър председателят Бойко Борисов е избегнал съзнателно среща с представители на придвижването. След стартиралата преди дни акция " Ще ви намерим " жители започнаха да разгласяват фотоси с местоположението на министър-председателя. Така през вчерашния ден той беше " уловен " да влиза в стадиона " Дианабад ".

Ето какво пишат от сдружението, като разгласяват и видео:

БУДА ИЗБЯГА ОТ БОЕЦ с 200! (видео)

Така, мутро, ще те посрещаме на всички места!

Акция „ Ще ви намерим! “ Преследвайте ги на всички места!

БОЕЦ В АКЦИЯ – с изключение на на площадите, би трябвало да почнем да преследваме ръководещите и по залите, конференциите, обществените прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете оповестените им стратегии и ги посрещайте на всички места „ уместно “. Преди три месеца БОЕЦ започнахме акция „ ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) НАМЕРИМ “. Няма по-голям мутренски боязън от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Борисов. Когато се изправиш лице в лице с тези самозабравили се нарушители, тогава разбираш какъв брой слаби и жалки са. Разбираш, че техният боязън е по-голям от твоите страхове. Че единствено нашето безмълвие крепи тяхната власт и им дава шанса да не престават да ни крадат, лъжат и убиват безнаказано. Години наред не ни чуваха под прозорците на Народното събрание и министерски съвет, подиграваха се с нас. Месеци и години се гаврят с майките. Преследваха ни, мачкаха ни, маскаряха ни. Сега ние ще ги преследваме! Това е същата борба и същата цел – да отстраним мафията от властта.

Битката продължава! Изпращайте ни информация, в случай че забележите джипката и кортежа на Борисов,. или тези на Гешев, Караянчева и тн.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР