ГБС откри представителен офис в американската столица и се включи

...
ГБС откри представителен офис в американската столица и се включи
Коментари Харесай

Главболгарстрой открива представителство във Вашингтон

ГБС откри внушителен офис в американската столица и се включи в тазгодишната среща на върха SelectUSA Investment Summit в Нешънъл Харбър, като стъпка в посока разширение на партньорската си мрежа оттатък океана.Новооткритият офис на българската строителната компания " Главболгарстрой " във Вашингтон отвори порти при започване на този месец. Решението за разкриване на посланичество бе взето след разискване с членовете на Международния съвещателен съвет на ГБС, ръководен от някогашния комисар по разширението Гюнтер Ферхойген. Офисът на компанията се намира на " Пенсилвания авеню ", в влиятелната постройка на The Willard Business Center. Той ще бъде управителен от Денис Р. Дезиел, който има дълготраен опит в държавната администрация и частния бранш.

ГБС откри внушителен офис в американската столица и се включи в тазгодишната среща на върха SelectUSA Investment Summit в Нешънъл Харбър, като стъпка в посока разширение на партньорската си мрежа оттатък океана.

Новооткритият офис на българската строителната компания " Главболгарстрой " във Вашингтон отвори порти при започване на този месец. Решението за разкриване на посланичество бе взето след разискване с членовете на Международния съвещателен съвет на ГБС, ръководен от някогашния комисар по разширението Гюнтер Ферхойген. Офисът на компанията се намира на " Пенсилвания авеню ", в влиятелната постройка на The Willard Business Center. Той ще бъде управителен от Денис Р. Дезиел, който има дълготраен опит в държавната администрация и частния бранш.

Сред аргументите за разкриване на представителния офис във Вашингтон е увеличеният търговски продан на компанията с водещи производители на високотехнологично съоръжение в Съединени американски щати, както и съдействието с интернационалните асоциации и висши образователни заведения, измежду които TCU - Ralph Lowe Institute, GFCC и други Тази стъпка бележи идващ стадий в поетия от компанията курс към по-задълбочено интернационално позициониране и съставлява продължение на откритите към този момент представителства в Брюксел и Виена.

Офисът на строителния холдинг в американската столица ще дава отговор и за партньорствата на групата в Съединени американски щати, включването в диалози и събития, касаещи вложенията в инфраструктура, развиването на зелени хрумвания и новаторски строителни практики, стимулирането на екологично виновни и ефикасни процеси, регулаторнaта рамкa и опциите за нови съдействия с водещи американски бизнес и професионални организации.
Реклама
" Ръководителят на представителството ни във Вашингтон ще има за съществена задача да следи от близко опциите за финансиране и осъществяване на новаторски и високотехнологични планове в областта на строителството и енергетиката, както и да дава оферти за евентуални вложения от страна на компанията в разнообразни браншове на американската стопанска система - сподели Калин Пешов, ръководител на управителния съвет на " Главболгарстрой холдинг " АД. - Представителният ни офис в Съединените щати е част от звеното в холдинговата конструкция, фокусирано върху интернационалната активност и световното позициониране на компания, а точно направлението " Стратегии, връзки и интернационалните връзки ". Убеден съм, че стъпването ни в Съединени американски щати съставлява доста добра опция екипът на " Главболгарстрой " да построи спомагателни партньорства и да показа работата ни оттатък океана. Вярвам, че новото ни посланичество ще отвори и нови порти за развиване на компанията. "
Калин Пешов - ръководител на управителния съвет на " Главболгарстрой Холдинг " (в средата), ръководителят на представителството на ГБС в Съединени американски щати Денис Р. Дезиел и Пламена Ненкова - зам.-изпълнителен шеф с сектор " Стратегии, връзки и интернационалните връзки " в ГБС
Калин Пешов - ръководител на управителния съвет на " Главболгарстрой холдинг " ; ръководителят на представителството на ГБС в Съединени американски щати Денис Р. Дезиел и Пламена Ненкова - зам.-изпълнителен шеф с сектор " Стратегии, връзки и интернационалните връзки " в ГБС използваха визитата, с цел да се включат и в тазгодишното издание на, което се организира в Gaylord Convention Center в Нешънъл Харбър, Мериленд. То събра водещи интернационалните вложители, частни бизнеси, организации за икономическо развиване и специалисти и се концентрира върху тематиката за вложенията в Съединени американски щати и работата по подсилване на локалната стопанска система, предоставяйки благоприятни условия за световно съдействие.
Ръководителят на представителството на ГБС в Съединени американски щати Денис Р. Дезиел и Пламена Ненкова - зам.-изпълнителен шеф с сектор " Стратегии, връзки и интернационалните връзки " в ГБС
В рамките на извършените диалози на SelectUSA бяха разисквани благоприятни условия за следващо разкриване на дъщерна компания на групата в Бостън, която да се концентрира върху новаторски и устойчиви решения, разработвани в партньорство с университетските среди. Това е в продължение и на съдействието на компанията с университета TCU в Тексас и по-конкретно с енергийния институт Ralph Lowe. В редица диалози с представителя на Международния съвещателен съвет на ГБС и шеф на енергийния институт в TCU доктор Анн Блънцер са разисквани точно опциите за съдействие при внедряване на новаторски технологии (вкл. електролизатори за произвеждане на зелен водород) и решения за предпазване на разнообразни типове сила.

В допълнение " Главболгарстрой " ще работи и за задълбочаване на връзките си с организации за екологично строителство и представители на бизнеса за усъвършенстване на капацитета на своя над 54-годишен опит в строителството и създаване на партньорства и съдействия, основани на сходни корпоративни полезности.
Реклама " Главболгарстрой " е интернационално приет водач в региона на енергийната и транспортната инфраструктура на Балканите, чието наличие на пазара в Съединени американски щати ще спомогне за по-добро съдействие, нововъведения и триумф. Идентифицирането и установяването на партньорства, които са от изгода за всички, е признак на ГБС и чакам с неспокойствие да видя какво можем да реализираме дружно, до момента в който вървим напред ", заключи Дезиел, началник на офиса на ГБС в Съединени американски щати.
Пламена Ненкова, заместител изпълнителен шеф " Стратегии, връзки и интернационалните връзки " в ГБС, разяснява: " Откриването на посланичество във Вашингтон и присъединяване на " Главболгарстрой " в SelectUSA Investment Summit съставлява значима стъпка за компанията. Ангажирани сме с това да разтеглим наличието си в Съединени американски щати, с цел да предоставим на нашите клиенти допустимо най-хубави строителни решения, да работим за налагането на нововъведения на пазара и да разширяваме партньорската си мрежа. "
Свързани публикации " Главболгарстрой " уголемява потенциала си с високоспециализирани специалисти в геотехническото строителство 21 март 2023, 00:00 " Главболгарстрой " поддържа зеления метод в енергийната инфраструктура 9 февруари 2023, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР