Газовата връзка между България и Гърция е едно от най-тежките

...
Газовата връзка между България и Гърция е едно от най-тежките
Коментари Харесай

АБВ: Интерконекторът Гърция-България е тежкo престъплениe, ощетяващо българите

Газовата връзка сред България и Гърция е едно от най-тежките закононарушения и ощетява българските жители. Това декларират от Политическа партия АБВ в позиция по отношение на строящия се интерконектор. 

По трасето съвсем не се работи, а тръбите са компрометирани и цялостни с тиня, настояват от партията и показват като доказателство фотоси от направена от тях инспекция.



Ето цялото известие на партия АБВ:

- Това е положението на обекта в продължение на две години;

- Щетите по тръбите са забележими – цялостни са с пръст, пясък, кал;

- Видимо е, че в целия този двегодишен интервал на трасето съвсем не се работи, в т. ч., през вчерашния ден в разгара на деня;



- Ентусиазмът, бликащ от устата на служебния министър и от шефката на ICGB госпожа Георгиева, че трасето към този момент е минало под язовира, фотосите демонстрират единствено, че тръбите са компрометирани, тъй като са цялостни с тиня. Кой носи отговорност за сигурността на тръбите под язовира?

- За трасето към момента не са пристигнали линейни кранове, което прави неуместно обявлението за привършване на строителните работи до края на годината;

- От плана бяха изключени газовите връзки за Димитровград и за Кърджали (на обща стойност към 9 млн. евро), само че цената на плана остана същата – кой взе рушвета?



- След като строително-монтажните действия би трябвало да приключат до 31 декември, по кое време ще бъде въведен в употреба?

Ако не се схваща, че това управление на ICGB не е в положение да осъществя плана, колкото и пъти да бъде отлаган във времето той, това значи, че всички, които държат това управление, са негови съучастници.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР