Газова горелка, използвана при ремонт на автомобил, е причинила големия

...
Газова горелка, използвана при ремонт на автомобил, е причинила големия
Коментари Харесай

Ремонт на автомобил с газова горелка предизвикал пожара в Бургас, щетите са огромни

Газова горелка, употребена при ремонт на автомобил, е предизвикала огромния пожар в промишлена постройка в Бургас, който стресна бургазлии в петък вечер.

От полицията през днешния ден прецизираха, че сигнал за горяща промишлена постройка на ул. " Крайезерна " 79 е получен към 19 ч. на 7 април. Запалило се е хале, построено от сандвич панели, в което се помещавали няколко обекта. Установени и разпитани са били част от наемателите им. Така е станало ясно, че пожарът е зародил в един от автосервизите, в който 42-годишен бургазлия правел ремонт на персоналния си автомобил.

При потребление на газова горелка се възпламенил флакон с дълбокопроникваща смазка, който избухнал и запалил сандвич панелите, от които било построено халето. Пожарът бързо обхванал цялата постройка - унищожени са помещенията  в нея, движимостите и обзавеждането.

Няма съществено потърпевши хора от случая, само че нанесените материални вреди са в изключително огромни размери, сподели представителят на полицията Цветелина Рандева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР