Газът е източник на всички проблеми в енергетиката. Води се

...
Газът е източник на всички проблеми в енергетиката. Води се
Коментари Харесай

Синдикат скочи! Води се война срещу енергетиката

Газът е източник на всички проблеми в енергетиката. Води се безумна война против енергийния бранш. Европа е затисната от Съединени американски щати, Китай и Русия. За да излезем от клопката, би трябвало да се издърпаме за косата като барон Мюнхаузен. Тези изказвания насочи пред Българска национална телевизия президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

Визирайки рецесията в енергетиката той уточни, че преди избори доста се дава обещание. Най-много се лъже по време на избори и по време на война. След това идва грубата действителност, добави Манолов.
-->
По отношение на предлагането на Европейски Съюз за таван на цените на горивата и други съществени артикули, Манолов, съобщи, че това опонира на главните пазарни правила. Той даде образец с производството на електричество. Производството на ток от разнообразни източници има друга себестойност. Когато ние продаваме ток, ние ще връщаме част от средствата, които получаваме на този на който продаваме. Това е неуместно, добави ръководителят на синдиката.

Според него обезщетенията, които бяха давани поради енергийната рецесия, нямат нищо общо с пазара.

Манолов разяснява и тематиката за минималната работна заплата. Той съобщи, че без подозрение тя би трябвало да се усили. Като причина посочи растящата инфлация. Той изрази и мнение, че минималната пенсия и минималната заплата би трябвало да се вкарат според.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР