Гърция ще направи всичко по силите си, за да предотврати

...
Гърция ще направи всичко по силите си, за да предотврати
Коментари Харесай

Гръцкият правителствен говорител: Правителството ще направи всичко възможно, за да предотврати бедствия като влаковата катастрофа

Гърция ще направи всичко по силите си, с цел да предотврати повтаряне на влаковата злополука, при която починаха минимум 46 души, сподели държавният представител Янис Иконому, оповестява електронното издание на в. „ ”.

„ Ние сме длъжни да създадем всичко, с цел да не изживеем в никакъв случай повече моменти като този “, сподели още Янис Иконому.

Той също по този начин съобщи още, че девет тела са разпознати от ДНК пробите, предоставени в сряда от роднините на жертвите и процесът ще продължи с допустимо най-бързите темпове.

Запитан какъв брой хора, взели участие в конфликта с влака, към момента са в неопределеност, Иконому сподели, че управляващите към момента не знаят.

„ Не е елементарно да се приказва тъкмо заради ред аргументи. Не всички билети са посочени, постоянно има опция хората да са се качили на влака в последния миг “, разяснява Иконому, отбелязвайки, че до момента спасителите са извадили останките на 46 души.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР