Гърция се превръща в портал за втечнен природен газ към

...
Гърция се превръща в портал за втечнен природен газ към
Коментари Харесай

Гърция се превръща в портал за втечнен природен газ към света | Това заяви Евангелос Митилинеос от Mytilineos Group

Гърция се трансформира в портал за полутечен природен газ към останалата част на света, съобщи в изявление за CNBC Евангелос Митилинеос, ръководител и основен изпълнителен шеф на записаната в Атина Mytilineos Group.

" Гърция има неповторима позиция, защото има доста достъп до северната част на страната. Италия към този момент е доста огромен пазар, с пряк водопровод от Африка в продължение на няколко години. ЗападнаЕвропа разполага със лична инфраструктура. В Гърция нещата стоят по друг метод спрямо други места, като България, Северна Македония, Румъния - в цяла Югоизточна Европа е нужна инфраструктура. Ето за какво Гърция става толкоз известна и е нужен толкоз огромен размер полутечен природен газ, с цел да се покрие цялото търсене ", сподели той.
Митилинеос още веднъж насочи рецензии във връзка с оправянето на Европейския съюз с енергийните разноски за промишлеността и опасността от деиндустриализация на Европа: изключително след използването на закона на Байдън за ограничение на инфлацията (ЗОИ). В качеството си на президент на Eurometaux той даде обещание, че ще продължи да пази европейската промишленост.

" Смятам, че Съединените щати постъпиха вярно в този миг, а европейците изостават от тях ", съобщи Митилинеос.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР