Гърция планира постепенно да премахне ограниченията за пристигащи от чужбина

...
Гърция планира постепенно да премахне ограниченията за пристигащи от чужбина
Коментари Харесай

Гърция отваря 9 летища за полети от ЕС и 5 други държави

Гърция възнамерява последователно да отстрани рестриктивните мерки за идващи от чужбина и да отвори 9 летища за полети от Европейския съюз и други 5 страни в петък, 16 април, заяви „ Keep Talking Greece “, съобщи БГНЕС.

Остава задачата откриването на туризма да бъде на 14 май 2021 година.

В първата фаза отварянето ще бъде за полети от страни от Европейски Съюз, както и от стеснен брой страни - Съединени американски щати, Англия, Обединените арабски емирства, Сърбия и Израел.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
В Гърция имунизират първо възрастните хора, само че по гръцките о...

За имунизирани израелски пасажери Гърция отвори порти на 25 март и не е належащо да остават под 7-дневна карантина.

Първите летища, които ще разрешат интернационалните полети, са тези в Атина, Солун и други известни дестинации, а всички други интернационалните летища в страната ще бъдат отворени на 14 май.

Както гърците, по този начин и другите пасажери ще би трябвало да се съобразят с всички ограничавания, които сега са в действие в страната.

Според новинарския уеб страница newsbomb, 7-дневната карантина за интернационалните пристигания ще бъде отстранена на 16 април.

Влизането в Гърция обаче ще бъде допустимо единствено при следните условия: документ за имунизация или негативен PCR тест до 72 часа преди пътуване; наложително попълване на формуляр за местонахождение на пасажерите (PLF) 24 часа преди качване на борда.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР