Гърция отбелязва Богоявление в условията на строги мерки срещу разпространението

...
Гърция отбелязва Богоявление в условията на строги мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

PCR за мъжете, които искат да извадят кръста от водата

Гърция отбелязва Богоявление в изискванията на строги ограничения против разпространяването на ковид. Малък брой хора са позволени в храмовете. Заради разпространяването на разновидността Oмикрон управляващите активизират частните лекари, защото в държавните лечебни заведения има дефицит на медици, съобщи кореспондентът на БНР.

Със документ за имунизиране, негативен тест и двойна маска позволяват през днешния ден в църковните храмове. Ограничен е потенциалът на храмовете, с цел да се съблюдава безвредна отдалеченост сред богомолците. Традиционното мятане на свещения кръст в морето е анулирано на доста места поради разпространяването на разновидността Омикрон. На някои от островите има условие за негативен PCR за младежите, които желаят да вземат участие в изваждането на кръста.

От тържествените литургии през днешния ден отсъстват доста духовници, които са инфектирани с вируса. Митрополити приканват всички да се имунизират, с цел да се избави човешкият живот. Властите оповестяват за доста носители на вируса измежду служители на реда и пожарникари. 90% от новозаразените са носители на разновидността Омикрон, осведомят от здравното министерство. Поради дефицит на медици от през днешния ден стартира готовност на лекарите на частна процедура, които ще поемат наряди в държавните лечебни заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР