Гърция, Испания, Малта, Кипър и Италия настояват въпросът със ситуацията

...
Гърция, Испания, Малта, Кипър и Италия настояват въпросът със ситуацията
Коментари Харесай

Пет средиземноморски държави настояват за обсъждане на ситуацията в Афганистан

Гърция, Испания, Малта, Кипър и Италия упорстват въпросът със обстановката в Афганистан да бъде включен в дневния ред на изключителното съвещание по външни въпроси на Европейски Съюз в сряда.

Според информацията на Министерството на миграцията и убежището на Гърция, петте средиземноморски страни желаят „ да се проведат диалози за изключителната обстановка в Афганистан и възможните последствия върху страните от първа линия, както и върху целия Европейски съюз “.
 The Washington Post: Още при започване на 2020 година талибаните са се наговорили скрито с афганистанските военни The Washington Post: Още при започване на 2020 година талибаните са се наговорили скрито с афганистанските военни
Бойците от радикалното придвижване „ Талибан “ още от началото на 2020-та година са почнали да се договарят скрито с военнослуж...

Искането за дебата е сложено в писмо от министъра за миграция на Гърция Нотис Митаракис до Алеш Хойс - министър на вътрешните работи на Словения, която сега ръководи Европейски Съюз.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР