Гърция е започнала да замразява активите на руски граждани, включени

...
Гърция е започнала да замразява активите на руски граждани, включени
Коментари Харесай

Гърция също замразява активите на руски граждани

Гърция е почнала да замразява активите на съветски жители, включени в изпратения до всички страни от Европейски Съюз интернационален лист, оповестява в. „ Катимерини “, базирайки се на свои източници.

В листата са 870 съветски жители, които имат благосъстоятелност – движима и недвижима, и развиват активност в Съединени американски щати и Европейски Съюз. Документът е ориентиран към отрасловите управляващи в Атина, които се занимават с въпроса за прането на пари, предава изданието, представено от Българска телеграфна агенция.

От началото на рецесията в Украйна гръцките управляващи са в непрестанен контакт с интернационалните институции, с цел да проследят активите на съответните съветски жители, които би трябвало да бъдат замразени в Гърция.

Вече са подхванати процедури във връзка с парцели в южните покрайнини на столицата Атина и на гръцки острови, блокирани са и банкови сметки. За момента глобите засягат малцина съветски жители.

В момента описът на глобените съветски жители се добавя непрестанно от всяка страна-членка на Европейски Съюз, като Гърция също взе участие в актуализацията му. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР