Гърците ще трябва да пускат есемес или да попълнят специален

...
Гърците ще трябва да пускат есемес или да попълнят специален
Коментари Харесай

Гърците трябва да пускат SMS или да попълват формуляр, за да излязат от къщи

Гърците ще би трябвало да пускат есемес или да попълнят специфичен формуляр, с цел да излязат от къщи, оповестява в. " Катимерини ", представен във вторник от Българска телеграфна агенция.

Това е част от влязлата в действие през вчерашния ден сутринта възбрана за излизане от домовете в границите на по-строги ограничаващи ограничения в битката с ковид. Нарушенията се глобяват със 150 евро.

Съгласно новите правила, оповестени от премиера Кириакос Мицотакис, гърците може да излизат от домовете си единствено с цел да вървят на работа, да пазарят хранителни артикули и медикаменти, да спортуват малко на открито или да изведат домашния си любим.

Мерките ще бъдат в действие до 6 април.

За да излязат, гърците би трябвало да носят в себе си персонален документ и формуляр, който посочва повода да са на открито. Има два типа формуляри, които могат да бъдат свалени от държавен уебсайт - единият се попълня от работодателя и съдържа името на служителя, домакински и длъжностен адрес, както и работното време. Вторият би трябвало да бъде запълнен от жителя и би трябвало да съдържа име, адрес, дестинация и причина за излизането. Възможно е и попълване на ръка на формулярите за жителите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР