Garmin обяви най-новия модел на своя смарт часовник Vivoactive 5,

...
Garmin обяви най-новия модел на своя смарт часовник Vivoactive 5,
Коментари Харесай

Garmin представя лекия смарт часовник Vivoactive 5 с AMOLED екран, NFC и 11-дневен живот на батерията

Garmin разгласи най-новия модел на своя смарт часовник Vivoactive 5, който се отличава с лека рамка от анодизиран алуминий и редица функционалности за следене на интензивността. Vivoactive 5 разполага с 1,2-инчов AMOLED сензорен екран с резолюция 390 × 390 пиксела и стъкло Corning Gorilla Glass 3. Часовникът е водоустойчив до 5 атмосфери, тежи единствено 23 грама, а с каишката – 36 грама.

Vivoactive 5 е в положение да наблюдава етапите на съня, сърдечния темп, равнищата на О2 в кръвта и равнищата на стрес. Смарт часовникът поддържа повече от 30 режима за наблюдаване на спортни действия с помощта на вградения GPS, както и набор от извършения за консуматори с двигателни ограничавания. Vivoactive 5 може да записва тренировките и е подготвен да работи като персонален треньор и инструктор, като предлага време за възобновяване след подготовка и сесии за медитация.

Vivoactive 5 наблюдава енергийните равнища на потребителя, като дава систематизирани доклади, които демонстрират равнищата на стрес, физическата интензивност и интервалите на възобновяване. NFC функционалността ще ви разреши да употребявате системата за разплащане Garmin Pay. Часовникът се сдвоява с устройства с iOS и Android и поддържа ръководство на известията.

Вградената памет на Vivoactive 5 е с потенциал 4 GB. Поддържат се услугите за стрийминг на музика Spotify, Deezer и Amazon Music. Допълнителни циферблати и приложения могат да се изтеглят от Garmin Connect IQ Store. Garmin дава обещание 11 дни живот на батерията в общоприет режим и до 21 часа с включен GPS.

Garmin Vivoactive 5 се предлага в черен, бял, розов и тъмносин цвят, на цена от 300 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР