Гарет Саутгейт защити включването на Джон Стоунс за приятелския мач

...
Гарет Саутгейт защити включването на Джон Стоунс за приятелския мач
Коментари Харесай

Саутгейт се оправдава за Стоунс

Гарет Саутгейт отбрани включването на Джон Стоунс за приятелския мач на Англия против Белгия на стадион " Уембли ". Защитникът на " Манчестър Сити " трябваше да бъде заменен в първите минути поради травма. Саутгейт добави, че Стоунс, който изигра цялостен мач при загубата на Англия с 1:0 против Бразилия в четвъртък, има проблем с адуктора.

Ако се окаже, че Джон Стоунс е с контузия в адуктурите, той надали ще има даже късмет да играе против Арсенал в неделя. „ Гражданите “ изостават с една точка от Арсенал и Ливърпул на върха в класирането на Висшата Лига при оставащи 10 мача. Друг бранител на Сити Кайл Уокър също получи травма, само че това се случи в мача на Англия против Бразилия. Телевизионните повтаряне демонстрираха, че Стоунс получи контузията при подаване на топката. Получи здравна помощ и бе сменен по-късно от бранителя на Ливърпул Джо Гомес.

Гарет Саутгейт е уверен, че не е сбъркал.

" Направихме тъкмо това, което Нидерландия направи с Върджил ван Дайк. Същото направи и Норвегия направи с Халанд и Одегаард, като те започнаха като титуляри. Нидерландия пусна през цялото време и Аке. Само на нас обаче се давата такива въпроси, когато се случи нещо сходно с травми. Разбира се, ние сме разочаровани. Джон също пристигна откакто не беше играл две седмици, тъй че не става въпрос за претоварване “, отбрани себе си Гарет Саутгейт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР