Гарет Саутгейт сподели, че няма да използва предстоящия приятелски мач

...
Гарет Саутгейт сподели, че няма да използва предстоящия приятелски мач
Коментари Харесай

Саутгейт: Не можем да прекаляваме с експериментите

Гарет Саутгейт показа, че няма да употребява идния другарски мач на Англия против Шотландия като опция за опити, като ще впрегне допустимо най-хубавото от наличните си запаси. “Трите лъва ” стъпиха на погрешно в последния си квалификационен дуел против отбора на Украйна, само че все още не трябва да се опасяват за бъдещото си присъединяване на Евро 2024 в Германия поради редицата неточности на главния съперник в групата Италия.

“Трябва да намерим верния баланс сред физическата прохлада, опита, опцията за изява за повече играчи, успеха и положителното показване. Това са нещата, които се чакат от нас. Изправяме се против състав от високо равнище, който се готви да ни показа огромно предизвикателство. Не можем да прекаляваме с опитите, тъй като би било смешно. Като всеки един тим, който играе по-дълго време в същия състав, играчите натрупат опит. Израснаха много. Имат сачовуствието от някои огромни резултати неотдавна ”, разяснява Саутгейт.

Срещата сред Англия и Шотландия е в утрешния 12-и септември (вторник) от 21:45 българско време в Глазгоу, като мачът ще има празничен темперамент, отбелязвайки 150-ата годишнина от първия конфликт на футболно равнище сред двете народи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР