Гардът на Олимпиакос Шакийл МакКисик разказа за преживяното в полуфиналната

...
Гардът на Олимпиакос Шакийл МакКисик разказа за преживяното в полуфиналната
Коментари Харесай

Шакийл МакКисик: Това, което направихме през второто полувреме, беше нещо лудо

Гардът на Олимпиакос Шакийл МакКисик описа за претърпяното в полуфиналната среща сред неговия тим и отбора на Монако в полуфинал №1 от Финалната четворка на Евролигата. Със своите малко над 17 минути игра асът на гръцкия гранд записа 5 точки, само че прелестната игра на Александър Везенков и компания след почивката подсигурява триумфа на състава с 76:62. Така спечелилите ще срещнат Реал Мадрид в огромния край в неделя.
 Рецитал на Везенков обезпечи първи край за Олимпиакос в Евролигата от шест години насам! Рецитал на Везенков обезпечи първи край за Олимпиакос в Евролигата от шест години насам!
" Повтарям това от една година. Мисля, че бях единственият, който осъзнаваше, че можем да стигнем до тук. С тези момчета сме към този момент от толкоз време, познаваме се доста добре. Когато в третата четвърт се доближихме на 6 точки, си споделих " о, тук можем да създадем нещо огромно ". Това, което направихме през второто полувреме, беше нещо бясно. Нашите съперници имат добра група от млади играчи. За финала фактически нямам любимец, против който желая да играем, желая напряко да спечелим, това ще бъде ужасно. Но в действителност това са два страхотни тима, ще създадат огромно дерби и им поисквам триумф. А почитателите направиха ужасно шоу, не бях виждал такова до момента ", показа МакКисик.

Снимка: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР