Гъмзата подкара всъдеход с габарити на камион и паркира където

...
Гъмзата подкара всъдеход с габарити на камион и паркира където
Коментари Харесай

Любимец на Слави Трифонов се фука с гъзарска покупка

Гъмзата подкара всъдеход с габарити на камион и паркира където завари, без да се преценява с другите участници в придвижването.

Онзи ден той остави колата си посред улицата до пазар " Иван Вазов " и отиде да напазарува за у дома. След което се върна с торбичка хранителни артикули и двулитрова бутилка кока-кола. Провизиите си той натовари в колата не откъм тротоара, а откъм булеварда, с което в допълнение затрудни участниците в придвижването. 

Останалите водачи трябваше да внимават доста, с цел да не отнесат него или отворената врата на роувъра му. След като прибра покупките, тромпетистът се насочи към " Стрелбище ", където е домът му.

Напоследък Гъмзата работи двойно повече, с цел да посреща възходящите си разноски. Вечер след " Шоуто на Слави " той върви по участия в нощни заведения, питейни заведения и кръчми, а през уикендите свири по сватби и кръщенета. 

С парите, които изкарва, погасява вноските по колата си, а гради и къща за фамилията си. Преди две години той стартира да строи дворец в " Горна баня ", а краят на градежа още не се вижда, предават от Уикенд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР