Гамата е убежище за всичко обзавеждане за дома, от възглавници

...
Гамата е убежище за всичко обзавеждане за дома, от възглавници
Коментари Харесай

Пазаруващите от гамата забелязват „скрито име“ в логото на магазина - и сега не могат да го забележат

Гамата е леговище за всичко обзавеждане за дома, от възглавници и сервизи за хранене до горещи вани и рамки за кревати. Популярността му в Обединеното кралство набъбна внезапно през последните години, затвърждавайки мястото му като любим на купувачите – само че знаете ли, че някои хора са уверени, че въобще не се назовава The Range?

Една жена видя „ скритото обръщение “ " измазана от външната страна на всяка една от витрините на търговеца по време на пътешестване до нейния локален магазин - и откакто показа находката си онлайн, други признаха, че към този момент не могат да я видят.

Преминавайки към Фейсбук, въпросната жена написа: „ Така че през днешния ден си отбих главата. Осъзнах, че The Range има R в оранжев кръг като тяхно лого, само че не мога да не го видя като нещо друго с изключение на оранжево в този момент?

„ През цялото време ли се е наричал The Orange и ние не сме забелязали? Честно казано, заинтригуван съм. Моля, някой да ми изясни това и да върне вярата ми в човечеството. "

Публикацията остави други ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР