Галя от балет "Сатен", която си остава най-известната балерина на

...
Галя от балет "Сатен", която си остава най-известната балерина на
Коментари Харесай

Галя от Сатен в топ форма на 43

Галя от балет "Сатен ", която си остава най-известната балерина на Слави Трифонов, се радва на лятото. Тя е твърдо решена да покаже, че възрастта единствено цифра, по тази причина самоуверено театралничи от плажа и макар, че е на 43 години, може да постави в джоба си доста млади балерини. Скоро хубавицата ще означи още един рожден ден, само че е в съвършена форма и непрекъснато радва почитателите си със секси фотоси. Освен по бански на плажа, Галя обожава да театралничи и на яхта. "Всеки ден в морето е моят благополучен ден " - написа танцьорката. И признава, че плажовете са най-красиви, когато са празни. Галя наподобява съвършено както в бански от две елементи, по този начин и с цялостен.

"Жестоко сетче! Ти ли го сътвори? Много крепко! ", поинтересувала се е Вики Терзийска от група "Мастило ". Напомняме, че сатенката не съумя да пробие като певица, откакто заряза балета и в този момент е дизайнер, като обръща особено внимание на банските костюми. Когато се радва на слънчевите лъчи в цялостен бански, хореографката избира модели с скотски принтове или спортни модели в класическо черно.

В апогея на славата си с балет "Сатен ", Галка рядко показваше половинката си, само че в този момент към този момент е претръпнала от възприятието за поверителност и залива обществената мрежа с тяхни общи фотоси. С предприемача Смилен Манов са образец и за съвършеното семейство, защото за кавги и раздели при тях в никакъв случай не се е говорило или най-малко не на висок глас.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР