Галина Курдова, по-известна като Галка от Каризма“ най-после се е

...
Галина Курдова, по-известна като Галка от Каризма“ най-после се е
Коментари Харесай

Галка от „Каризма“ влиза във форма

Галина Курдова, по-известна като Галка от „ Каризма “ най-сетне се е взела в ръце и прави опити да се избави от непотребните килограми.

 

След като наля тяло от много време насам, тя най-сетне е решила да се върне към предходните си форми. Често качва фотоси от тренировките й и въпреки тялото й към момента да е много охолно, не се тормози да разгласява снимки по долни дрехи.

 

По време на пандемията дълго време не можа да се върне назад в Англия, където живее от години. Тя се бе върнала у нас, с цел да взе участие в „ Като две капки вода “, след което отпътува за родния си Ямбол. Именно там се занимавала главно с готвене и похапване и резултатът не просрочен.

 

Завръщайки се в Лондон обаче, тя решила да се активизира и да върне още веднъж предходните си форми. За нейно голямо страдание обаче резултатите от тренировките й идвали прекомерно постепенно.

 

Мълвата в музикалните среди носи, че допреди няколко години, Галка била затънала в заеми до ушите и заради тази причина не се прибирала у нас. След като си стъпила на крайници и погасила финансовите си отговорности, се връща все по-често в България.

 

Припомняме, че певческата й кариера се провали с гръм и тропот, откакто Миро я заряза. Слуховете носят, че разривът посред им настъпил поради пари – Галка го завлякла с огромна сума и заради тази причина й се наложило да потърси шанса си зад граница.

На всичкото от горната страна в свое изявление Миро я издаде, че в английската столица някогашната му партньорка заработвала като сервитьорка и добави, че е очаквал доста повече от нея.

Подхвърли и че сякаш доста съжалявал за раздялата им и разпадането на дуета.

 

Положението със затъване в задължения на Галка било в допълнение усложнено и от обстоятелството, че посягала към неразрешени вещества.

Изглежда обаче и в последно време работите при някогашната певица от „ Каризма “ са потръгнали към по-добро бъдеще. Тя дотолкоз се увлякла по здравословното хранене, че основала своя кетъринг компания. Твърди, че към днешна дата печели задоволително, с цел да живее обичайно. В персонален проект е разкрила любовта в лицето на барабанист, с който живеят под един покрив.

Инфо: Уикенд

Тагове: Галина Курдова Галка Каризма Миро дует кражба Лондон сервитьорка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР