Галина Кацарска, професионалист в сферата на управление на човешките ресурси

...
Галина Кацарска, професионалист в сферата на управление на човешките ресурси
Коментари Харесай

Галина Кацарска изнесе гост-лекция пред студентите от МП „Управление и предприемачество“

Галина Кацарска, експерт в областта на ръководство на човешките запаси и кариерно консултиране, гостува на студентите от Министерство на правосъдието „ Управление и предприемачество “ в границите на образователната дисциплинираност „ Кариерно консултиране “.

Увлекателно, с въображение и доста образци от практиката Галина Кацарска поведе слушателите по пътеките на кариерното консултиране.

„ Не се чувствате добре и отивате в кабинета на Вашия доктор. Обаче там заварвате трима лекари. Поглеждат Ви и първият доктор споделя: Разбирам, че имате потребност от доктор, не изглеждате по никакъв начин добре. Вторият доктор се обръща към първия: На мен пък дамата ми наподобява добре. Третият доктор се обръща към вас с думите: Какво и къде тъкмо ви боли? От какъв брой време се чувствате по този начин? – Изслушва ви деликатно и: би трябвало да се създадат няколко проучвания, преди да се реши положението Ви. На кой от тримата лекари бихте се доверили? “

Наред с потребните на практика стъпки, които извървяхме дружно, независим акцент в презентацията беше сериозното мислене.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР