Галин Димов беше преизбран на поста председател на Българска конфедерация

...
Галин Димов беше преизбран на поста председател на Българска конфедерация
Коментари Харесай

Галин Димов бе преизбран за председател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай

Галин Димов беше избран отново на поста ръководител на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Общото отчетно изборно заседание се състоя през днешния ден в хотел „ Панорама “ в град Велико Търново. 43-годишният Галин Димов бе единствен претендент за управителния пост на федерацията ни по кикбокс. За него това ще бъде втори пет годишен мандат.

Димов получи цялостно доверие от членовете на БККМТ, които участваха на общото заседание. За неговото преизбиране за ръководител гласоподаваха 72 клуба и единствено 1 въздържал се.

Галин Димов е ръководител и на варненския състезателен клуб „ Вокил “, който основава през 2007 година.

В управителният съвет от 7 души на БККМТ настъпиха промени. На мястото на Кирил Чакъров и Бойко Янчев влязоха интернационалният рефер Камен Славов и Никола Димитров, който ще поеме отдел маркетинг и раклама.

“Благодаря за доверието на всички членове на конфедерацията, които гласоподаваха за мен. Този избор е индикативен, че работя в вярната посока и ще не преставам да надграждам за богатството на нашия спорт. През този мандат ни следва присъединяване в Европейските игри в Краков, Полша, а също по този начин чакаме удостоверение за включване в програмата на Летните олимпийски игри в Лос Анджелис през 2028 година “, съобщи след преизбирането си за ръководител на БККМТ Галин Димов.

Следващото съревнование в спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е Държавното състезание в жанр лоу кик 10-12 март 2023 година в гр. Шумен.

В интернационален проект първата изява на националите ни по кикбокс ще е Световна купа във всички стилове от 15 до 21 май 2023 година в  Истанбул, Турция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР