Галерия Възраждане Ви кани на Интроверти“ – изложба живопис на

...
Галерия Възраждане Ви кани на Интроверти“ – изложба живопис на
Коментари Харесай

Венцислав Диков в галерия Възраждане

Галерия Възраждане Ви кани на „ Интроверти “ – галерия живопис на Венцислав Диков. Откриването е на 28.03.2023 година, вторник, от 18:00 ч. Творбите ще можете да разгледате онлайн, в салона на галерията, също по този начин на уеб страницата и на фейсбук страницата на галерията през идващите три седмици – до 17.04.2023 г. Част от изложбата вижте тук: https://online.fliphtml5.com/djhgs/wfeo/ Картини, в които има провокации и които търсят провокации, от време на време умишлено, от време на време – не. Нестандартни решения за общоприети обекти. Различни гледни точки за една позиция. Картинен свят, в който картините са единствено мотив да решиш – да или не. Да ги харесаш, само че да тръгнеш против себе си. Да тръгнеш против себе си, само че да ги харесаш. Лица, които няма да видиш другаде.
Изобщо, пригответе се за прочувствени и рационални енигми. Краси Алексиева, 2023 година Венцислав Диков е роден в София през 1979 година, в семейство на музиканти. Рисува от ранна детска възраст. Предпочита да резервира самобитния си жанр в изобразителното изкуство и избира да следва музика. Завършва НМА „ Панчо Владигеров “, по-късно Hochschule für Musik в Мюнстер, Германия, със компетентност класическа китара.
От 2003 година Венцислав Диков е еднообразно деен като художник и като музикант. Имал е над тридесет изложения в България и в чужбина (Токио, Париж, Берлин, Брюксел, Кьолн, Барселона, Люксембург и др.) Участвал е в арт-резиденции (Япония, Словакия, Сърбия) и групови изложения (България, Германия, Турция, Сърбия, Словакия, Люксембург и др.) Негови картини са благосъстоятелност на частни сбирки по целия свят.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР