Галена не е първата известна личност, която организира грандиозно бебешко

...
Галена не е първата известна личност, която организира грандиозно бебешко
Коментари Харесай

Галена спретна грандиозно бебешко парти за Алекс

Галена не е първата известна персона, която провежда грандиозно бебешко празненство за детенцето си.


Сещате се за множеството цветни фотоси, които Емилия показа в обществените мрежи след бебешкото празненство на Мира, след това и Емануела се изфука с сходни фотография за рождения ден на Митко.

Дойде ред и на Галена да се похвали със фотоси на бебока и провокира същинска нервност равна на нова ария измежду феновете си. Сладкия мъник, който се роди на 17 февруари предходната година е кръстен Александър и тъкмо преди два дни стана на цяла годинка! И това, както сами се досещате, трябваше да бъде уместно маркирано.



Певицата пусна три фотоси от празненството в обществените мрежи, под които написа: "Още една година благополучие ".

На фотосите от персоналното събитие се вижда по какъв начин таткото Галин и баткото Стефчо гордо театралничат до мама Галена и дребния рожденник.

Бяло, синъо и златисто са главните цветове, които участват на фрагментите. Мама и тати сигурно са пръснали доста пари за това празненство, за облеклото на четиримата, за тортата и гостите, въпреки и да не виждаме кои известни персони са участвали на значимото събитие.



Галена постоянно сполучливо е лавирала сред професионалните анагжименти и персоналните отговорности. Тя слага фамилията си преди всичко и прави всичко допустимо, с цел да глези тримата си мъже.

„ Няма невъзможни неща, стига да ги искаш “. В скорошно изявление тя похвали Стефчо, че е страховит батко и че доста й оказва помощ в грижите за дребния Алекс.



Е, фрагментите можеха да бъдат допълнени с малко повече усмивки и разчупено въодушевление, само че да приемем, че дребните момченца са се стреснали от камерите и светкавиците.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР