Галена и мъжът ѝ Галин, които имат двама синове –

...
Галена и мъжът ѝ Галин, които имат двама синове –
Коментари Харесай

Галена е на тридневна работна седмица

Галена и мъжът ѝ Галин, които имат двама синове – Стефан и Александър, са към този момент от 14 години дружно и са образец за устойчиво семейство. И те обаче са имали провокации в връзките, призна певицата в изявление за списание " Дива ". Галена, която е измежду менторите в музикалното съревнование " Гласът на България " по Би Ти Ви, искрено показа, че с мъжа ѝ имали съществени усложнения на седмата година от връзката си, написа varna24.bg

" Тогава ми беше доста натоварено и физически, и душевен. Галин се усещаше подценен от моя опит да лавирам сред всички задания. За едно семейство, за една сполучлива връзка е основно не просто да присъстваш, само че и да участваш ", признава Галена.

Певицата, която този май чества 36-тия си рожден ден, и мъжът ѝ Галин се справили с този интервал и през днешния ден са в изумителен баланс. А лекотата в общуването си Галена изяснява и с това, че с обичания ѝ са въздушни знаци – той е Близнаци, а тя е Везни.

" И двамата не сме сръдливи – в границите на минути, часове забравяме какво е било. Дори да имаме скандал, той бързо отшумява и след час-два все едно нищо не е било. Това доста оказва помощ ", откровена е Галена.

Въпреки че в предишното са имали усложнения, Галин в никакъв случай не си е разрешавал да ѝ слага ултиматуми. " На всяка жена е ясно какво бих избрала, в случай че сътрудникът ми ме сложи пред избора кариера или дом, само че това в никакъв случай не се е случвало при нас ", споделя певицата.

Тя акцентира, че колкото би могла да вреди неналичието на една жена вкъщи, толкоз може и да е потребна за връзката. " Личното пространство и персоналното време са моята рецепта ", споделя Галена. Тя работи крепко три дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. В тези дни върви по работни срещи, участия, дава изявленията, работи по нови песни. През другите 4 дни от седмицата Галена е у дома с децата и със брачна половинка си.

" Най-голямото ми достижение е, че имам в живота си хора, които ме поддържат да последвам фантазиите си. Мъжът ми Галин е индивидът, който ми оказва помощ най-вече и стои зад тила ми. Щастливка съм, че го имам! ", споделя Галена.

Тя счита, че всяка уважаваща се жена желае и има потребност от време за себе си. При нея това е времето, в което работи. " Не пия, не пуша цигари, не пропилявам часовете си в такива неща. Моето занимание е моята работа ", споделя Галена. Мъжът ѝ Галин пък неотдавна се запалил по моторите. Вече имал модел чопър, който певицата дефинира като релативно безвреден, и дори се престрашил да я вози като млад водач.

Всичко почнало от рождения ѝ ден тази година, когато нейни другари ѝ подарили мотора. Не сработило при нея, само че се оказало, че е тъкмо за Галин.

Може да е стопанка, в случай че се наложи

" Мога да бъда стопанка, в случай че се наложи ", безапелационна е Галена.

Случвало ѝ се е да влиза в тази роля, само че прецизира, че през днешния ден да си стопанка не е това, което помним от времето на майките си. Вече не е глезотия да имаш човек, който да ти оказва помощ със дилемите у дома, бавачки или пък да опреш до помощта на бабите, счита певицата.

" Това се случва при съвсем всяко нормално семейство – животът ни го постанова със своята активност, пътувания. Времето не доближава за всичко ", споделя Галена. Тя е щастлива, че мъжът ѝ Галин я поддържа не просто като обичан. Той ѝ е същински почитател, доста харесва това, което прави, и се радва на триумфите ѝ. Иначе Галена го е впечатлявала с мусака и пълнени чушки.

" Сигурно по тази причина толкоз ме обича. Двамата се допълваме. Всеки знае слабите страни и нещата, които нервират колегата му, само че живеем в естетика с това. Доста сме разнообразни – аз съм разсеяна, а той е проведен, само че пък в случай че бяхме идентични, евентуално нямаше да мелим брашно дружно ", споделя Галена.

Пяла с бъбречна рецесия

" Аз съм работяга " – по този начин се дефинира Галена. Професионализмът ѝ и отношението към всеки подробност са известни в сектора. Певицата не прави взаимни отстъпки в това отношение, а от последната ѝ медийна изява стана ясно и какво тъкмо има поради, когато споделя, че сцената и музиката я зареждат. Галена показа, че преди няколко години се случило да пее с остра бъбречна рецесия. Кувертите в заведението, в което трябвало да пее, били продадени.

" Беше по Коледа, едвам успявах да заставам на крайници, а и нямаше кой да ме прегледа дори ", спомня си Галена. Управителят на заведението я помолил да отиде най-малко за малко, с цел да не разочарова хората. Галена се съгласила да се появи за 5 минути, да изпее едно парче, след което възнамерявала да се извини за положението си и да си тръгне. " Адреналинът по този начин ме хвана, че пях над 40 минути. Ето това прави с мен сцената ", споделя Галена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР