Галена, ДесиСлава и Джена са най-пресните“ майки на чалга сцената,

...
Галена, ДесиСлава и Джена са най-пресните“ майки на чалга сцената,
Коментари Харесай

Чалгарките плащат луди пари за гледачки на децата си! И Преслава призна, че вече е в кюпа – бременна е!

Галена, ДесиСлава и Джена са най-„ пресните “ майки на чалга сцената, само че се оказа, че най-сетне и Преслава си призна, че минава в тима на родителите – разреши си да разкрие, че е бременна, разбра HotArena.

Фолк певиците бързо след ражданията си бързат да се завърнат назад на работа. За тази цел наемат гувернантки, които да се грижат за децата им и им заплащат луди пари. От неотдавна родилите певици единствено ДесиСлава към момента не се  е завърнала на сцената и желае да погледа рожбата си персонално. Преслава най-вероятно също ще прибегне до услугите на детегледачка, която да й оказва помощ в развъждането, писа „ България Днес “.

Брюнетката дълго време криеше богатствата новина и се опитваше даже да я отхвърля. „ Затегнете коланите. Бебе на борда! “, написа тя в Инстаграм, с което дефинитивно призна, че ще става мама.

Тя към този момент е почнала подготовката – купува бебешки облекла, играчки, както и количка. Дори с Павел знаят пола на бебето , само че го пазят в загадка. Все още чалгаджийката не е оповестила по кое време ще слезе от сцената, само че всички гадаят, че това ще се случи напълно скоро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР