Galaxy Note 10 Pro може да не стигне до нас

...
Galaxy Note 10 Pro може да не стигне до нас
Коментари Харесай

Ново 20: Galaxy Note 10 Pro ще разполага само с 25W бързо зареждане?

Galaxy Note 10 Pro може да не стигне до нас с 45W бързо зареждане, каквато информация към този момент се появи. Новата новина разкри в Twitter Max Weinbach от XDA Developer. Тва може да е огромен удар за почитателите на марката, които чака скорости на зареждане в пъти по-големи от тези в S10 5G, Galaxy A70 и A80.

Сега излиза наяве, че новата технология на Samsung може да дебютира в различен телефон – Galaxy A90. Замисляйки се, че първата поява на 25W бързо зареждане на производителя се появи в A70, то има логичност.

Другото забавно е, че в този хипотетичен теч на информация се загатва категорично Note 10 Pro. Значи ли това, че двете версии на новия флагман ще имат разнообразни скоростии на зареждане. Ако батерията на по-малкия телефон е 3400 mAh, то 15-ватово зареждане ще е задоволително. Това може да разреши и по-добра цена. Подобно нещо се случи и при S10. Моделите с 5G имаха опция за по-бързо зареждане на батерията от тези без.

Намираме се няколко месеца преди премиерата на телефона. Сега ще забележим доста спорна информация за телефона от лийкове и клюки. Надяваме се, че след няколко седмици нещата ще стартират да се почистват.

Трябва да си признаем, че по начало да чакаме 45-ватово зареждане си беше много оптимистично. Това е три пъти повече от базовия Galaxy S10. Едва ли от Samsung ще приложат подобен ъпгрейд, единствено 6 месеца след примерата на юбилейното десето издание на флагмана.
До какъв брой степента на бързо зареждане е значима за вас? Може ли тя да повлияе на решението ви за покупка?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР