Гълъб Донев съобщи страхотна новина за България.По-малко от 40 дни

...
Гълъб Донев съобщи страхотна новина за България.По-малко от 40 дни
Коментари Харесай

Премиер: Държавният авиационен оператор ще осигурява спешна помощ по въздух

Гълъб Донев заяви страхотна вест за България.

По-малко от 40 дни остават до 2 април – датата на постоянните парламентарни избори. С това се усложнява темпото и сложността на дилемите, които ние би трябвало да решаваме като служебно държавно управление. Това сподели служебният премиер Гълъб Донев в началото на днешното постоянно съвещание на кабинета.

В тези рамки вършим нужното, с цел да подпомогнем главния способен орган – Централната изборна комисия, за съответната подготовка и осъществяване на изборите. Действаме в осъществяване на законите, макар че последните промени в Изборния кодекс явно пораждат неясноти и на практика компликации. Ние ще осъществим нашите отговорности, само че отговорите на всички съществени въпроси – каква ще бъде изборната интензивност, какво доверие ще засвидетелстват жителите на обособените участници и каква настройка ще се получи в 49-тото Народно заседание зависят само от партиите и обединенията, съобщи Донев, написа novini.bg.

Отново ще припомня нашата ясна позиция - служебният кабинет не се намесва в предизборната акция и не работи " за " или " срещу " една или друга политическа групировка. От 49-тото Народно заседание чакаме да образува стабилно парламентарно болшинство, а не тематични обединения, както и да излъчи работещо постоянно държавно управление. Огромното болшинство от българските жители чакат бъдещите народни представители навреме да прегледат и одобряват неотложните закони, свързани с присъединението ни към Шенгенското пространство, приемането ни в еврозоната и реализацията на Националния проект за възобновяване и резистентност, уточни министър-председателят.

В оставащите 40 дни партиите и претендентите за народни представители разполагат с време и опция да завоюват доверието на гласоподавателите с ясни политически послания. Ние от своя страна продължаваме да работим за решаването на действителните проблеми на хората. Днес ни следва да разгледаме постановелението за изменение и допълнение на устройствения устав на Държавния авиационен оператор, с което на Държавния авиационен оператор ще се разпореди да прави полети за обезпечаване на незабавна здравна помощ по въздух. Нямаме подозрение, че това е работещото решение в интерес на българските жители, сподели още Гълъб Донев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР