Гала се е разминала на косъм със сваляне от ефир

...
Гала се е разминала на косъм със сваляне от ефир
Коментари Харесай

Гала на косъм от уволнение, Кремена Халваджиян аут от „На кафе”

Гала се е разминала на косъм със събаряне от ефир поради пандемията от новия ковид. В Нова тв е обсъждано предаването „ На кафе ” краткотрайно да спре да се излъчва, научи „ Уикенд ”. Причината – поради пандемията то се обезсмисляло, защото утринният ефир бил ангажиран с брифинги. Шоуто оживяло безусловно на магия.

Само преди дни в Нова тв били твърдо решени да се разделят с „ На кафе ” най-малко до края на изключителните ограничения. Превърналите се в традиция утринни брифинги създали невероятно излъчването на шоуто във типа, в който екипът му го приготвя. Почти всеки ден най-малко половината планувани тематики отпадали, проваляли се авансово направени материали, гостите се сърдели, че ги карат да чакат, в екипа бил настъпил безпорядък, който изнервял всички.
Всеки ден хората на Гала се готвели за шоу от два часа и половина, колкото обичайно продължава „ На кафе ”. В последна сметка обаче то най-често стига най-много час и половина поради брифингите преди обед. Това се отразило на рейтинга, провокирало проблеми с рекламодателите и, като теглили чертата, шефовете решили, че „ На кафе ” излиза прекомерно скъпо на фона на крайния резултат, който създава в ефира на Нова. Решението на казуса било шоуто да спре най-малко до момента в който корона рецесията отмине.

Обмисляло се е до края на изключителните ограничения на мястото на „ На кафе ” да върви по-дълга версия на утринния блок „ Здравей, България ”, който доста по-добре се връзва с постоянните брифинги на щаба, държавното управление и всички организации, които се изричат по тематиката с пандемията. Репетиция за това трябвало да е програмата на 6 май – Гергьовден. Вместо „ На кафе ” управлението на малкия екран реши в този ден от ранната заран до новините в 12 часа на обяд да върви „ Здравей, България ”. Според информация на „ Уикенд ” от рейтинга на това предаване зависело бъдещето на Гала в ефира на Нова. В случай, че резултатите са по-добри от тези на „ На кафе ”, щели да изпратят звездата и екипа ѝ в неплатен отпуск за неопределен срок, а на нейно място – да продължат да излъчват „ Здравей, България ” и брифингите.

Но Гала очевидно има шанс, тъй като пиарката на държавно управление Севделина Арнаудова ненадейно разгласи, че ежедневни брифинги във типа, в който ги познаваме, към този момент няма да има. Това решение внезапно стопирало проектите за удължение на утринния блок за сметка на „ На кафе ”. При това развиване на събитията Гала продължава да участва в ефира на Нова, само че позициите ѝ не са постоянни. Говори се, че всеки ден водещата чака да ѝ оповестят, че би трябвало да слезе от екран. Предаването по този начин или другояче обичайно излиза в лятна почивка през юли. Не е ясно под каква форма ще се завърне наесен.
По коридорите на медиата се шушука, че от Нова възнамерявали да отрежат разноските най-малко с 30%. От екипа към този момент са съкратени няколко чиновници. Сред тях озадачаващо е и най-хубавата другарка на Гала – стилистката Кремена Халваджиян, която е в екипа от самия старт на шоуто, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР