Гала отново откри предаването си за ръка с половинката си

...
Гала отново откри предаването си за ръка с половинката си
Коментари Харесай

Връзкарство в ефир: Гала води за ръчичка гаджето си в "На кафе", Стефан вече ламти предаването да върви и в събота!

Гала още веднъж откри предаването си за ръка с половинката си в живота Стефан. " На кафе " към този момент напълно замязя на фамилно предаване, откакто половинката на водещата към този момент й оказва помощ със дилемите. Новината разгласи самата Гала в ефира на " Здравей, България ", като съобщи, че продуцентите й са го наложили и даже Стефан е бил доста обезпокоен от това, че към този момент ще се изявява в ефир.

Двамата наподобяват безпределно влюбени, а Стефан даже не желае да изпуска Гала. Той не стопира да държи ръката й.

" Ти по какъв начин се чувстваш след втория си работен ден ", незабавно го попита Гала пред камерите, а той пък отвърна шегувито " Та, аз работя от 25 години, какъв втори работен ден ".


" Чакай да приказвам по-внимателно, че към този момент ми направиха забележка, че съскам и шъшкам ", сподели Стефан, а след това реши да разяснява какъв брой доста почиват българите. " На кафе " за какво го няма по радиото, а ми пускат Бруно Марс там. Според мен предаването би трябвало да го има към този момент и в събота. Аз нали съм тук, ще работя, ти като толкоз искаш си почивай ", изстреля той, проявявайки подготвеност да измести жена си от ефира.

След думите му пък Гала издаде, че продуцентите не стопират да й приказват в слушалката, че би трябвало да постави спирашки на Стефан, който безусловно не преставал да приказва.


Стефан призна, че има оръжие, което обаче съхранява по всички стандарти. Разкритието той направи разяснявайки честите убийства и самоубийството на дребния Вени в Стрелча. Гала, с цел да не остане по-назад пък показа, че дядо й едно време е имал оръжие, само че го е изхвърлил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР