Гала живее на метри от бившата половинка на мъжа си

...
Гала живее на метри от бившата половинка на мъжа си
Коментари Харесай

Широко скроени! Няма да повярвате как живеят Гала, Стефан и бившата му жена

Гала живее на метри от някогашната половинка на мъжа си Стефан, с който неотдавна всяка заран открива предаването „ На кафе”. Едва ли някой ще повярва, само че това не е стичане на събитията, а напълно целеустремено.

Майката на Никол, дъщерята на Стефан, от дълго време има нов мъж до себе си, от който също има дете. А жилището, в който фамилията се преместило преди време, преднамерено бил определен да е в прилежаща кооперация. Желаният резултат естествено е Стефан и Никол да са по-близо един до различен. И няма никаква драма. Всъщност Стефан, Гала и Мари, щерка й от предходния й брак, са в топли другарски връзки със фамилията на Никол.

„ Тя се прибира от учебно заведение и взема решение там ли да се прибере, тук ли да се прибере…”, показа наскоро Стефан при една от дребното си медийни изяви, написа „ Таблоид “.

Днес двете фамилии са извънредно близки и задружни, само че несъмнено, пътят до тези съвършени връзки не бил нито къс, нито елементарен. Както е известно, Стефан и Гала се срещат посредством SMS. Един ден той просто написал известие, което изпратил на неверен телефонен номер, който се оказал този на водещата на предаването „ На кафе”. Последвал закачлив отговор. След време още веднъж си разменили SMS-и, просто по този начин, без причина, до момента в който последователно не зародило другарство. Тогава Гала била разведена с бащата на Мари, само че продължавали да живеят дружно. Вече дефинитивно били разграничени, когато дружбата й със Стефан се задълбочила до преписка на по-лични тематики, като да вземем за пример кой по какъв начин минава през своите сложни интервали и така нататък

Скоро диалозите се трансформирали във флирт и се стигнало до първа среща. След нея към този момент нищо не било същото и двамата решили да дадат късмет на възприятията си.

„ Имаше 101-а спекулации... Тези неща са тотална лъжа. Бившата ми жена, щерка ми, родители, близки приятели… Всички тези хора, които са наясно, и с които съм минал директно, индиректно през този интервал, съгласно мен това някак си не ги вълнува. Това вълнува хората, които не ме познават, не ни познават. И си споделят: „ Гледай я в този момент тази! Разделила хубавото семейство!”. Няма нищо сходно!”, разказвал е Стефан. Той е допълвал, че когато една връзка не върви, без значение дали има дете, просто няма по какъв начин да се продължи. В последна сметка и детето не би трябвало да става очевидец на някакви изопнати връзки.

„ Никол беше извънредно дребна, когато й споделих думи, които се споделят на младеж: „ Не се разбираме с майка ти! Аз постоянно ще ти бъда татко. Тя постоянно ще ти бъде майка. При нея, при мен, ти ще растеш с цялата ни обич.” И по този начин е и до момента”, споделя Стефан. Той държи да се знае, че двете фамилии се схващат отлично и са загърбили неприятните страсти, които избили в първите месеци на връзката му с Гала. Тогава някогашната му половинка била много огорчена и имала няколко остри медийни изяви, в които нападала влюбените. Днес си дава сметка, че не е била права, само че тогава страстите взели връх над разсъдъка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР