Гала е една от телевизионните водещи у нас, които не

...
Гала е една от телевизионните водещи у нас, които не
Коментари Харесай

Мъжът на Гала си хвана любовница. Ето коя е щастливката

Гала е една от телевизионните водещи у нас, които освен са доста добре познати на публиката, само че и са дългогодишни водещи на сполучливи излъчвания. В момента Гала води предаването „ На кафе “ по Нова телевизия и то в компанията на не какъв да е, а на половинката си Стефан. Очевидната химия сред тях несъмнено им оказва помощ да водят предаването с лекост и професионализъм. Но за разлика от безупречната й кариера, персоналният живот на водещата е много трагичен. Бившият й към този момент мъж, предприемачът Косьо Будев, си е хванал държанка, споделят източници.

Бизнесменът най-накрая е съумял да преживее раздялата си с тв водещата и сега се радва на връзката си с русокоска на неговата възраст, разкриват доближени. Те дори живеят на фамилни начала в първокласното имение на предприемача. Историята на Косьо и Гала е изпълнена с драматизъм. Когато се срещат, предприемачът към този момент бил женен с дете. Но това не спряло телевизионната водеща.

Последвал бракоразвод и щастлива връзка, от която се ражда и щерка им Мари.

След това обаче предприемачът изпаднал в несигурно финансово положение и в последна сметка Гала го напуснала поради сегашната си половинка Стефан. Тя самата разкри, че някогашният й мъж я е подлагал и на душевен тормоз като се е опитвал да й вмени виновност за решението й, че желае да го напусне. Въпреки това сега и двамата са щастливи във връзките си и явно са траяли с животите си напред.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР