Гал Гадот и съпругът ѝ Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си

...
Гал Гадот и съпругът ѝ Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си
Коментари Харесай

Жената чудо роди четвърта дъщеря

Гал Гадот и брачният партньор ѝ Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си щерка, отбелязвайки нова глава в живота си, изпълнен с обич, поддръжка и споделени полезности.

Актрисата разгласява фотография непосредствено от болничната стая, на която е гушнала новородената си дъщеричка.

``Моето сладко момиче, добре пристигнало. Бременността не беше лесна, само че се справихме. Ти донесе толкоз доста светлина в живота ни, оправдавайки името си Ори, което на иврит значи " моята светлина ". Сърцата ни са цялостни с признателност ", написа към поста актрисата.

През 2008 година Гал се омъжва за Ярон. Оттогава насам двойката усилва фамилията си, като посреща дъщерите си Алма през 2011 година, Мая през 2017 година и Даниела през 2021 година, напомня " Телеграф ". 

" Обичам да раждам ", споделя един път Гадот. " Ако можех, щях да го върша един път седмично. Толкова е вълшебно. И с цел да съм почтена, постоянно слагам епидурална анестезия, тъй че не е мъчително. Просто моментът, в който усещаш, че създаваш живот, е необикновен ", добави тя.

Тя също по този начин е казвала, че избира да резервира фамилния си живот " допустимо най-личен ". В този смисъл тя не е споделяла никакви фотоси на бременността преди раждането на актуалното си бебе, нито пък е имало вести, че чака дете.

Гадот за финален път се снима в ролята на Рейчъл " Деветте сърца " Стоун в шпионския екшън-трилър " Сърце от камък " на Netflix през 2023 година А по-късно се появява като Злата кралица във кино лентата на Дисни " Снежанка ", който ще излезе на екран през 2025 година

Ярон Варсано е бизнесмен в региона на недвижимите парцели. Възпитаник на Нюйоркския софтуерен институт, Ярон е съосновател на хотел " Варсано " в Тел Авив дружно с брат си, който през 2015 година е продаден на Роман Абрамович за 26 млн. $. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР