Гаел Монфис е първата звезда на световния тенис, обявила участието

...
Гаел Монфис е първата звезда на световния тенис, обявила участието
Коментари Харесай

Гаел Монфис: Чакам с нетърпение да ви видя на трибуните в София

Гаел Монфис е първата звезда на международния тенис, оповестила присъединяване си на Sofia Open 2021. Французинът е десеткратен първенец в шампионатите на АТП. Миналата седмица в Синсинати той записа победа №500 в мач от АТП тура, а през днешния ден се изкачи до №20 в международната класация. За Монфис това ще е второ присъединяване на Sofia Open след полуфинала му през 2019 година

„ Здравейте! С наслаждение ви оповестявам, че ще играя на Sofia Open от 26 септември до 3 октомври. Чакам с неспокойствие да ви видя на трибуните “, съобщи французинът в особено видео послание към българските почитатели.



Навършващ 35 години идната седмица, Монфис е измежду най-големите шоумени на корта към този момент повече от десетилетие. Артистичните му изяви са безброй, а малко са шампионатите по света, в които не е вдигал публиката на крайници със зрелищните си осъществявания. А новото при Монфис, спрямо присъединяване му на Sofia Open преди две години е, че този път към този момент е фамилен. Французинът се сгоди през април, а през юли се венча за намиращата се под №6 в ранглистата на Женската тенис асоциация Елина Свитолина.

България бе измежду дребното страни в света, които организираха конкуренция от АТП тура след спирането на сезона предходната година поради пандемията. През 2021-а продължава влиятелната за страната ни традиция с шестото следващо издание на най-големия тенис шампионат, провеждан у нас.

Очаквайте скоро детайлна информация за билетите за Sofia Open 2021 и за изискванията за достъп в "Арена Армеец ", които ще бъдат съобразени с настоящата епидемиологична конюнктура.

 Гаел Монфис
източник: Sofia Open

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР