Гаджето на й направи уникален подарък за двойния празник днес

...
Гаджето на й направи уникален подарък за двойния празник днес
Коментари Харесай

Ето как гаджето на Емануела я трогна за рождения й ден! СНИМКА:


Гаджето на й направи неповторим подарък за двойния празник през днешния ден – рожден и имен ден. Певицата не пропусна да се похвали в обществените мрежи със страхотната изненада от половинката си – букет със 161 рози.

161 не е инцидентно определено число, защото толкоз дни продължава връзката на фолк дивата и богаташкия правоприемник Мартин, прочут с прякора Елвиса.

Емануела навършва 36 години, само че надали някой би й ги дал. След две раждания тя наподобява съвършено. А рецептата й за стройна фигура е постоянен секс с гаджето.

Мартин е правоприемник на известна фамилия. Майка му е топ нотариуса Мариета Николова. Той пък се занимава с ресторантьорство и е притежател на едно от най- известните заведения в столицата. Той е също професионален покерджия като преди няколко месеца завоюва доста огромен шампионат.

Мартин е прясно разведен и има една щерка. Емануела обаче е безапелационна, че не е разрушила фамилията му. Отношенията им били към този момент завършени, когато се срещнали.

Певицата и младият предприемач са бясно влюбени и нищо чудно да решат да си създадат бебе. Емануела желае да има щерка и е подготвена да опита още един път, стига да срещне подобаващия мъж. Засега връзката й с Мартин върви без спънки, тъй че е изцяло допустимо да решат да я скрепят още по- крепко с общо дете.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР