Гаджето на президентската щерка Дарина - Йоан, я теши след

...
Гаджето на президентската щерка Дарина - Йоан, я теши след
Коментари Харесай

Гаджето на дъщерята на Радев я теши след скандалите


Гаджето на президентската дъщеря Дарина - Йоан, я теши след целия хейт и свадите, които се развихриха с наследничката на Румен Радев.


Спортистът е компактно до младата актриса, която стана обект на нападки и насмешки в последните няколко дни. Състезателят по мотокрос оказва помощ на нежната Дарина да преживее помията, която се излива по адрес на обичаната му. Йоан е компактно до дъщерята на Румен Радев и поддържа неимоверно избраницата си.
Първо младата актриса бе обект на насмешки за визията си точно на Нова година. Наследничката на президента участва на обичайния новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на " Музикферайн " дружно с баща си. Ала поради екзотичната си визия в обществената мрежа се развихри същинска буря от пошли мнения по адрес на младото момиче.

Не бяха минали и няколко дни, когато името на Дарина се забърка в нова драма. Появи се информация, че скандалният режисьор Максим Генчев, чийто филм за героя ни Христо Ботев, разбуни духовете, е дал основната роля на наследничката на Румен Радев в новата си лента.

Стигна се до такава степен, че депутатите извикаха генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков в комисията по просвета. Шефът на малкия екран майка назова като " злословия и неистини " информацията, че дъщерята на президента ще взе участие във въпросния филм.

Думите на Кошлуков бяха доказани през вчерашния ден и персонално от президента.

" По отношение на тази раздухвана нервност приказвах с щерка си. Тя няма стихотворец ангажимент, нито контракт за присъединяване във филм ", изясни пред публицисти Радев.
Щерката на президента и Йоан имат връзка от няколко месеца. Първо за техния романс разкри " България Днес ".

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР