Гаджето на 32-годишната американо-руска балерина, която е държана в затвор

...
Гаджето на 32-годишната американо-руска балерина, която е държана в затвор
Коментари Харесай

Гаджето на балерина, задържана в Русия, казва, че „ме кара да се надявам, че Америка се бори за нея“

Гаджето на 32-годишната американо-руска балерина, която е държана в затвор отвън Москва поради обвинявания за даряване на 51 $ за военните старания на Украйна, споделя на Fox News, че „ ме кара да се надявам, че Америка се бие за нея “.

Крис Ван Хеерден споделя, че е купил самолетен билет на жителката на Калифорния Ксения Карелина, с цел да се прибере в Русия по-рано тази година като подарък за рожден ден, „ тъй като тя искаше да види фамилията си “. Във вторник обаче се появиха известия, че Карелина е била задържана от съветските управляващи по обвинявания в държавна измяна за хипотетично даряване на средства на украинска организация, която по-късно ги е предала на въоръжените сили на Киев.

„ Чувствам, че колкото повече приказвам с медиите в този момент и историята се раздухва, толкоз повече внимание ще бъде привлечено към нея и колкото повече внимание ще бъде обърнато на това, ще упорства Държавният департамент на Съединени американски щати или каквото би трябвало да бъде призовани да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР