Гадателката Ванга приживе направи кратък списък с това, което е

...
Гадателката Ванга приживе направи кратък списък с това, което е
Коментари Харесай

Баба Ванга назова 6 неща, които могат да спасят къщата от всяка беда

Гадателката Ванга приживе направи къс лист с това, което е значимо да имате, с цел да предпазите себе си и околните си от беди

Българската ясновидка Ванга неведнъж е говорила за това какъв брой е значимо да държите в дома си избрани движимости, които ще могат да ви предпазят от неприятности и да се трансфорат в персонални амулети. Те ще ви защитят от недоброжелатели, както и ще притеглят в дома ви благополучие и шанс.

Какви неочевидни неща би трябвало да са ви на разположение, с цел да бъдете предпазени и да не попаднат членовете на фамилията под въздействието на черна магия или зли очи? Може би към този момент имате такива в арсенала си, само че към момента не извършват магическата си функционалност?

Чесън и мед

Знаете ли, че тези храни оказват помощ освен при настинки и профилактика на заболявания. Те могат да служат и като вълшебен амулети. Например елементарният чесън, окачен над входната врата, може да обезврежда всяко отрицателно въздействие. За предпочитане – тъкмо над вратата или в горния ляв ъгъл на антрето, поучава гадателката Ванга.

И с цел да привлечете пари, не е задоволително да имате единствено подготвена касичка за това. Ванга вярвала, че във всеки дом би трябвало да има мед. Неговият златист цвят, сходен на новички монети, ще обещае финансово благоденствие за всички жители на къщата.

Подкова и кехлибар

Тази странна композиция никога не е такава, в случай че не знаете какви сили имат тези два предмета. Подковата е първото нещо, съгласно Ванга, което всеки би трябвало да има в къщата, с цел да обезпечи приток на шанс и позитивна сила.

И с цел да живеете дълго, се предлага да държите най-малко малко кехлибар в жилището. Неговият богат жълто-оранжев цвят ще притегли разцвет и триумф. Този камък има натурален генезис и дълготрайна хубост, затова има в действителност забележителна мощ и мощност

Камбанки и игли

Малки, само че толкоз мощни амулети против неприятни въздействия Ванга съветвала да се държат по-близо до входната врата. Те няма да пречат на интериора, само че ще предпазят от злото око, като в това време остават съвсем невидими.

Ако обаче ги държите в къщата прекомерно дълго, може да има противоположен резултат. Ето за какво е значимо неотложно да изхвърлите звънците и иглите, когато се появят първите признаци на наслойка върху тях. Това демонстрира, че амулетите са изпълнили предназначението си, абсорбирайки цялата отрицателна сила. Най-добре е просто да ги подменяте понякога.

Ако обзаведете къщата с тези предмети допустимо най-скоро, тогава щастието несъмнено ще посети и осени фамилията ви. Сигурно във всеки дом има от нещата, изброени нагоре, само че не всеки знае по какъв начин да ги употребява вярно, с цел да извлече оптималната изгода освен по предопределение, само че и с цел да си направи самичък домашна магия.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР