Гадаенето е древно мистично умение, на което се обръща все

...
Гадаенето е древно мистично умение, на което се обръща все
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за 2023 г.:Всички бебета ще се отглеждат в лаборатории

Гадаенето е антично мистично умеене, на което се обръща все по-малко внимание в наши дни. Въпреки това, има няколко специфични случаи, които карат даже най-големите скептици да повярват в предсказанията. 

Вангелия Гущерова, която бе по известна като Баба Ванга, беше една от тези редки персони. Тя е предсказала едни от най-великите международни събития в новата история, пище vesti.bg.

Баба Ванга умря преди повече от две десетилетия, само че редица от най-известните ѝ пророчества се сбъднаха след гибелта ѝ. Тя все още има почитатели, които чакат да видят кое от нейните предсказания ще се сбъдне всяка година.

Коя е баба Ванга?

Баба Ванга е световноизвестна ясновидка, израснала в България. Тя постоянно е наричана Нострадамус на Балканите поради грандиозните си предсказания. Тя е ослепяла при прашна стихия, когато е била на 12 години. Това е моментът, в който е получила подарък от Бог да вижда в бъдещето.

Първите признаци

Ванга стартира да има необичайно държание към 18-годишна възраст. Тя напуща дома за слепи, където е прекарала младите си години, и се връща да живее при фамилията си в днешна Северна Македония. По това време тя почнала да има видения, странни сънища и говорела с мъртвите.

Предсказанията на Ванга

Тя умря през 1996 година на 84-годишна възраст, само че по това време към този момент беше направила доста далечни предсказания за бъдещето.

Предвиждайки ориста на Земята

През 50-те години на предишния век тя направи предсказване, което като че ли предвещава изменението на климата и опустошителното цунами, което се случи в Индийския океан на 26 декември 2004 година Смята се, че Ванга е споделила: „ Студените региони ще станат топли … и вулканите ще се разсънят. Огромна вълна ще покрие огромен бряг, затрупан с хора и градове, и всичко ще изчезне под водата. Всичко ще се стопи, тъкмо като лед. ”

Катастрофата на подводницата Курск

Говори се, че тя е предсказала известната злополука, случила се в Русия през 2000 година Подводницата Курск потъна по време на огромно съветско военноморско обучение и всичките ѝ 118 членове на екипажа починаха.

Най-известната ѝ прогноза

Една година по-късно нейните поддръжници настояват, че тя още веднъж е предсказала огромно международно събитие. Съобщава се, че тя е направила прогноза, която съответствува доста с детайлностите за терористичната офанзива от 11 септември в Съединени американски щати. Смята се, че Ванга е споделила: „ Американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в някой шубрак и ще се лее почтена кръв. "

2023: Орбитата на Земята ще се промени

Баба Ванга направи значими предсказания за 2023 година Първото е, че орбитата на Земята ще се " промени " по някакъв метод. Известно е, че орбитата на Земята към слънцето се трансформира безпределно доста в продължение на десетки хиляди години, само че по-рязка смяна би имала опустошителни последствия. Приближаването към слънцето би ускорило световното стопляне, а отдалечаването би ни потопило в ледников интервал.

2023: Идва слънчево цунами - Тя също по този начин предвижда, че през 2023 година ще се случи мощна слънчева стихия, каквато в никакъв случай не сме виждали. Слънчевите стихии са разстройства на слънцето, които могат да излязат в нашата слънчева система и да повлияят на Земята. Някои изтълкуваха думите ѝ като идно слънчево цунами. Това е рядко срещано събитие, при което мощна плазмена вълна минава през слънцето и в околния галактически климат. Това може да бъде опустошително за Земята, причинявайки прекъсване на тока и софтуерни повреди.

2023: Ще бъдат употребявани биологични оръжия: Баба Ванга декларира, че една " огромна страна " ще прави опити с биологични оръжия върху хора и че стотици хиляди ще умрат вследствие на това. Такива практики са неразрешени от Конвенцията за биологичните оръжия на Организация на обединените нации, само че има опасения, че някои страни не престават с опити в загадка.

2023: Ядрена детонация: Баба Ванга предизвести, че ще има огромна детонация в атомна електроцентрала през 2023 година Това е доста действително безпокойствие, като се има поради, че Запорожката атомна електроцентрала в Украйна е въвлечена във войната с Русия, до момента в който Путин заплашва с нуклеарна война.

2023: Без повече бременности: Накрая тя предвижда, че естествената бременност ще бъде неразрешена и всички бебета ще се отглеждат в лаборатории. Тя сподели, че водачите и медицинските специалисти ще решат кой ще роди бебе и по кое време, до момента в който на родителите ще бъде разрешено да вземат решение за черти като цвета на косата и очите. За благополучие предсказанията на Баба Ванга не постоянно са били правилни. Щракнете, с цел да видите кои от тях е сбъркала изцяло.

Фалшиви прогнози: Финал на Световното състезание през 1994 година

През 1994 година тя твърди, че финалът на Световното състезание ще се играе от два тима с имена, които стартират с буквата B. Тя беше права за Бразилия, само че другият тим беше Италия. Може би се е надявала България да стигне до финала!

Фалшиви прогнози: Ядрена война: Тя предвижда, че ще се случи нуклеарна война сред 2010 и 2014 година, само че това сигурно не се случи!

Фалшиви прогнози: Унищожението на Европа: Доста трагично знамение, което по този начин и не се сбъдна, беше изказванието ѝ, че Европа ще спре да съществува през 2016 година

Фалшиви прогнози: 44-ият и финален президент на Съединени американски щати: Говори се, че Ванга вярно е предсказала, че 44-ият президент на Съединените щати ще бъде афроамериканец, само че също по този начин е твърдяла, че този човек ще бъде последният президент! Някои изтълкуваха тази прогноза като края на сериозната политика в Съединени американски щати, като известни персони поемат позицията на президент.

Бъдещи прогнози: Оръжия за изменение на климата: Баба Ванга сподели, че през 2066 година Съединени американски щати ще отприщят оръжие за изменението на климата против следения от мюсюлманите Рим.

Бъдещи прогнози: Пътуване във времето: Накрая през 2304 година Баба Ванга споделя, че хората ще открият пътуването във времето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР