Габриела и Памела Иванови са две от участничките в новия

...
Габриела и Памела Иванови са две от участничките в новия
Коментари Харесай

Тези две сестри влизат в „Ергенът“, ето какво ще стане с тях

Габриела и Памела Иванови са две от участничките в новия сезон на „ Ергена “, написа Intrigi.bg . Красавиците неслучайно си наподобяват – те са сестри. И макар че Пам и Габи са извънредно чаровни, ергенът Алекс Младенов няма да избере нито една от тях.

Двете девойки даже няма да стигнат до край в сезона, само че истината е, че и не са го имали за цел.

Близки до сестрите Иванови разкриха, че хубавиците са влезнали в риалити шоуто не с цел да се борят за сърцето на милионера, а поради славата и известността. Габи и Пам се надявали със старта на сезона да натрупат доста почитатели в обществените си профили и да пробият в инфлуенсърския отрасъл.

Нещо повече – двете даже към този момент са стартирали личен бизнес и страница в Инстаграм, през която ще популяризират разнообразни козметични артикули, ще дават препоръки за грижа за кожата и прочие Към момента страницата е празна, като концепцията е незабавно откакто наберат известност около „ Ергенът “, да стартират да популяризират бизнеса си.

Всъщност с тази концепция влизат и повече от половината участнички в предаването. Голяма част от тях си имат съществени гаджета и не търсят нова връзка, а популярност, ползвайки формата за ходило към нови инициативи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР