Габриела Бланко от Ергенът“ се превърна в меме №1 на

...
Габриела Бланко от Ергенът“ се превърна в меме №1 на
Коментари Харесай

„Кое е това животно?“: Мрежата полудя по Габриела Бланко, виж най-забавните мемета с нея

Габриела Бланко от „ Ергенът “ се трансформира в меме №1 на годината. Силиконовата инфлуенсърка си навлече гнева на хиляди консуматори в обществените мрежи, а от това се родиха топ колажи.

Изглежда обаче, че Габи има дебела кожа и не се трогва от хейта, който събира всекидневно. Брюнетката даже показа някои от занимателните колажи, в които е забъркана самата тя.

Чеченецът може и да е онлайн сензация, само че по-интересна сега е точно Бриела, както е известна още Габи. Е, мацката не се тормози, че в нета и някои конгреси към името ѝ към този момент е прилепена думата „ конвой “, само че това са рисковете на професиата „ риалити звезда “. Самата тя обаче изрично отхвърли грозните клюки, носещи се за нея в интернет. Недоброжелатели разпространиха слуха, че Габи била платена компаньонка, а в нета се появиха обави, за които се твърди, че са нейни. Както към този момент споменахме обаче, Габи отхвърли това да е тя.

 Instagram

Трите горгони пък, както бяха посочени от консуматори Габи, Ели и Теди, се събраха бързичко, само че едната отпадна от играта. Евгени Генчев, за разлика от Милото Стоянов, работи безшумно, само че уверено, отстранявайки агресорите в шоуто. Това обаче не значи, че няма занимателни колажи точно с Габи и Теди.

 Instagram

За момента Габи дава тип на момиче, което супер доста се любува на хейта, който се лее. Няма неприятна реклама, евентуално си мисли мацката, чието име е взето на майтап в нета.

Надяваме се обаче, че Габи няма да прегори от славата, тъй като би трябвало да знае едно – ще е за малко.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР